Kjøkkensjefen anbefaler: Krepsehaler på salatseng m/urterømme
Kalkunfilet på waldorfsalat (Soya, egg, sennepsfrø, nøtter, paprika, laktose) |
kr. 95,- |
Cognac gravet ørret med sennepssaus (Soya, sennepsfrø, fisk) |
kr. 95,- |
Spinatvaffel med skalldyrsalat (Gluten, laktosee, egg, paprika, skalldyr) |
kr.105,- |
Krepsehaler på salatseng med urterømme (Skalldyr, laktose, soya, sennep) |
kr. 95,- |
Melon med westfalerskinke |
kr. 95,- |
Laksepatè med urterømme (Fisk, egg, laktose, sennep) |
kr. 95,- |
Lefserullade med røkelaks og kremost (Fisk, laktose, gluten) |
kr. 95,- |
Kremet skogsoppsuppe med kjørvel (serveres med kuvertbrød) (Laktose, gluten. Nøtter i kuvertbrød) |
kr. 95,- |