Søk:

Verktøylinje

Forretter, minimum 15 personer

Kjøkkensjefen anbefaler: Krepsehaler på salatseng m/urterømme

Kalkunfilet på waldorfsalat

(Soya, egg, sennepsfrø, nøtter, paprika, laktose)

kr. 95,-

Cognac gravet ørret med sennepssaus

(Soya, sennepsfrø, fisk)

kr. 95,-

Spinatvaffel med skalldyrsalat

(Gluten, laktosee, egg, paprika, skalldyr)

kr.105,-

Krepsehaler på salatseng med urterømme

(Skalldyr, laktose, soya, sennep)

kr. 95,-

Melon med westfalerskinke

kr. 95,-

Laksepatè med urterømme

(Fisk, egg, laktose, sennep)

kr. 95,-

Lefserullade med røkelaks og kremost

(Fisk, laktose, gluten)

kr. 95,-

Kremet skogsoppsuppe med kjørvel

(serveres med kuvertbrød)

(Laktose, gluten. Nøtter i kuvertbrød)

kr. 95,-