Kjøkkensjefen anbefaler: Kyllingbryst naturell med gorgonzolasaus, ovnsbakte poteter og grønnsaker
Kyllingfilet naturell med gorgonzolasaus, ovnsbakte potetbåter og grønnsaker (Gluten, laktose, paprika, soya) |
kr. 289,- |
Sesampanert kyllingfilet med kremet (Gluten, laktose, sesamfrø) |
kr. 289,- |
Fylt marinert kalkunbryst med kremet champignonsaus, poteter og grønnsaker (Gluten, laktose, paprika) |
kr. 289,- |
Lammestek med fløtegratinerte poteter, timiansaus, grønnsaker og myntegele (Gluten, laktose) |
kr. 310,- |
Oksestek med rødvinssaus, ristet sopp, poteter (Gluten, laktose, paprika, soya) |
kr. 289,- |
Røkt svinekam med fløtesaus, rosenkålpurè, babygulerøtter, tyttebær og potet. (Gluten, laktose) |
kr. 329,- |
Kalvestek med fløtesaus, poteter, grønnsaker og rørt tyttebær (Gluten, laktose) | kr. 329,- |
Tillegg for 2 gang servering | kr. 99,- |