Søk:

Verktøylinje

Hovedretter, minimum 15 personer

Kjøkkensjefen anbefaler: Kyllingbryst naturell med gorgonzolasaus, ovnsbakte poteter og grønnsaker

Kyllingfilet naturell med gorgonzolasaus, ovnsbakte potetbåter og grønnsaker

(Gluten, laktose, paprika, soya)


kr. 289,-

Sesampanert kyllingfilet med kremet
tomat– og basilikumsaus, ris og grønnsaker

(Gluten, laktose, sesamfrø)


kr. 289,-

Fylt marinert kalkunbryst med kremet champignonsaus, poteter og grønnsaker

(Gluten, laktose, paprika)



kr. 289,-

Lammestek med fløtegratinerte poteter, timiansaus, grønnsaker og myntegele

(Gluten, laktose)


kr. 310,-

Oksestek med rødvinssaus, ristet sopp, poteter
og grønnsaker

(Gluten, laktose, paprika, soya)


kr. 289,-

Røkt svinekam med fløtesaus, rosenkålpurè, babygulerøtter, tyttebær og potet.

(Gluten, laktose)


kr. 329,-
Kalvestek med fløtesaus, poteter, grønnsaker og rørt tyttebær (Gluten, laktose)
kr. 329,-
   
Tillegg for 2 gang servering kr.   99,-