Søk:

Verktøylinje

Komponer ditt eget koldtbord

Kjøkkensjefen anbefaler: Et koldtbord bør inneholde minst 6 retter pluss tilbehør

Kalde retter:

       
     

Ostefat m/frukt og kjeks  (laktose, gluten, paprika, nøtter)

55,-
Kylling kabaret (Paprika, soya) 35,-   Egg m/garnityr (Egg, laktose, paprika, soya) 25,-
Kyllingsalat  (Egg, laktose, paprika, sennep) 30,-   Fylt marinert kalkunbryst (Paprika, sennep) 49,-
Røkt ørret m/eggerøre (Paprika, sennep, egg,laktose) 49,-   Gravet laks m/sennepssaus (Fisk, senneo, soya) 37,-
Helkokt ørret (min 15 pers.) (Fisk, paprika, sennep, egg) 50,-   Rekekabaret (Skalldyr, fisk, soya, laktose, egg) 39,-
Rekesalat (Skalldyr, egg, laktose, paprika, sennep) 30,-   Sursild (Fisk) 20,-
Eggesalat (Egg, laktose, sennepsfrø) 30,-   Roastbeef m/remulade (Egg, sennep) 49,-
Skinkestek m/rødkål 45,-   Påleggsanretning 3 sorter (Kan inneholde papreika, selleri, sennep) 45,-
Påleggsanretning 4 sorter (Kan inneholde paprika, laktose, selleri, sennep) 49,-   Spekeskinke m/rømme (Laktose) 45,-
Laksepate m/rømmedressing Fisk, egg, sennep)
49,-
  Krydderlaks (Fisk, sennep) 39,-
Spekefat m/westfaler, salami og stabburspølse
56,-
  Kabaret m/skinke og pasta (Soya, gluten, egg) 35,-

Varme retter:

       
Kyllinglår (Paprika) 37,-   Kalkunkarbonade m/løk
(hjemmelaget) (Egg, laktose, soya)
39,-
Oksekarbonade m/løk (Egg, laktose, soya) 44,-      
         
Tilbehør:        
Waldorfsalat (Nøtter, egg, selleri, laktose, sennep) 35,-    Potetsalat (Egg, laktose, sennepsfrø, soya) 30,-
Grønnsalat (Paprika) 25,-    Brød/smør (Gluten, soya, laktose) 25,-
Eggerøre (Egg, laktose) 25,-    Flatbrød (Gluten)   8,-
Remulade/Dressing (Egg, laktose, soya, sennep)   8,-    Løk-og kålsalat (Egg, laktose, soya, sennepsfrø) 30,-
Agurksalat 19,-    Prisene er pr.pers