Kjøkkensjefen anbefaler: Et koldtbord bør inneholde minst 6 retter pluss tilbehør
Kalde retter: |
||||
Ostefat m/frukt og kjeks (laktose, gluten, paprika, nøtter) 3 sorter ost til 10-15 personer kr. 585,- pr fat 5 sorter ost til 15 personer og flere kr. 975,- pr fat |
||||
Kylling kabaret (Paprika, soya) | 35,- | Egg m/garnityr (Egg, laktose, paprika, soya) | 25,- | |
Kyllingsalat (Egg, laktose, paprika, sennep) | 30,- | Fylt marinert kalkunbryst (Paprika, sennep) | 49,- | |
Røkt ørret m/eggerøre (Paprika, sennep, egg,laktose) | 49,- | Gravet laks m/sennepssaus (Fisk, senneo, soya) | 37,- | |
Helkokt ørret (min 15 pers.) (Fisk, paprika, sennep, egg) | 50,- | Rekekabaret (Skalldyr, fisk, soya, laktose, egg) | 39,- | |
Rekesalat (Skalldyr, egg, laktose, paprika, sennep) | 30,- | Sursild (Fisk) | 20,- | |
Eggesalat (Egg, laktose, sennepsfrø) | 30,- | Roastbeef m/remulade (Egg, sennep) | 49,- | |
Skinkestek | 45,- | Påleggsanretning 3 sorter (Kan inneholde papreika, selleri, sennep) | 45,- | |
Påleggsanretning 4 sorter (Kan inneholde paprika, laktose, selleri, sennep) | 49,- | Spekeskinke m/rømme (Laktose) | 45,- | |
Laksepate m/rømmedressing Fisk, egg, sennep) | 49,- |
Krydderlaks (Fisk, sennep) | 39,- | |
Spekefat m/spekeskine, salami og mør snacks | 56,- |
Kabaret m/skinke og pasta (Soya, gluten, egg) | 35,- | |
Varme retter: |
||||
Kyllinglår (Paprika) | 37,- | Kalkunkarbonade m/løk (hjemmelaget) (Egg, laktose, soya) |
39,- | |
Oksekarbonade m/løk (Egg, laktose, soya) | 44,- | |||
Tilbehør: | ||||
Waldorfsalat (Nøtter, egg, selleri, laktose, sennep) | 35,- | Potetsalat (Egg, laktose, sennepsfrø, soya) | 30,- | |
Grønnsalat (Paprika) | 25,- | Brød/smør (Gluten, soya, laktose) | 25,- | |
Eggerøre (Egg, laktose) | 25,- | Flatbrød (Gluten) | 8,- | |
Remulade/Dressing (Egg, laktose, soya, sennep) | 8,- | Løk-og kålsalat (Egg, laktose, soya, sennepsfrø) | 30,- | |
Agurksalat | 19,- | Prisene er pr.pers |